Proiect
Sorin Grindeanu: propuneri pentru cetatenii colegiului 2

 
Mai multe...

 

Dragi locuitori ai Colegiului 2 Timișoara,

 

Am decis să candidez pentru că vreau să vă reprezint. Nu doar pe voi, ci pe toți timișorenii. Sunt sincer şi spun asta cu toată responsabilitatea.

Când mi-am asumat funcția de viceprimar, în 2008, am preluat o listă întreagă de probleme. În sutele de întâlniri de pe teren, sau din consiliile consultative de cartier, m-am angajat în fața cetățenilor să duc la bun sfârșit un număr mare de proiecte. Astfel, munca mea a cerut implicare, cunoaștere și răbdare. Patru ani am demonstrat seriozitate și continuitate. Trag linie și spun că am realizat tot ce a fost posibil de realizat.

Acum a venit vremea să îmi asum o nouă misiune, Spitalul de Copii “Louis Ţurcanu”. Susţinerea pe care au dat-o până acum douăzeci de mii de timişoreni pentru realizarea noului spital de copii din Timişoara înseamnă pentru mine o nouă cauză ce merită susţinută până când ne vom atinge scopul. Mulţumesc tuturor celor care s-au alăturat entuziaşti şi pozitivi chemării mele publice!

Sunt realist şi mi-am asumat punctual și responsabil rezolvarea situației spitalului. Este modul meu de a face politică în beneficiul acestui oraș, este modul meu de a lupta în numele unei idei, până la capăt. Vremea promisiunilor a trecut. Timișoara trebuie să fie reprezentată de oameni dispuși să-și asume angajamente.

Cred că atașamentul și loialitatea conduc spre succes.

 

În numele acestui crez, eu, Sorin Grindeanu, îmi asum un angajament public față de voi, de timişoreni:

 

Să obțin fonduri pentru proiectele majore și în special pentru cele de infrastructură – centura și inelul 4 de circulație.

Să cer respect pentru valorile locale aflate în patrimoniul cultural și istoric al orașului.

Să lucrez în echipă cu colegii mei de la nivel local şi central.

 

Sunt dispus să merg până la capăt cu acest angajament, pe care mi-l asum în numele Timișoarei.

 

Da. REUŞIM IMPREUNĂ pentru Timișoara

Sorin GRINDEANU

Candidat USL pentru Camera Deputaţilor, în Colegiul 2 Timişoara